ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νιούκασλ: Ζημιά 150 εκατομμυρίων... την αναγκάζει να πουλήσει!

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε ισολογισμό με απώλειες 150 εκατομμυρίων

Οι κανόνες της Premier League είναι ιδιαίτερα αυστηροί και αυτό επιβεβαιώθηκε στην πρόσφατη αφαίρεση δέκα βαθμών από την Έβερτον, ως ποινή για οικονομικές ατασθαλίες.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η επόμενη επιλαχούσα να τιμωρηθεί για καταστρατήγηση του Financial Fair Play και τώρα είναι η σειρά της Νιούκαστλ να συμμορφωθεί με αυτό που προβλέπει το πρωτόκολλο.

Οι «καρακάξες» ανακοίνωσαν τα οικονομικά δεδομένα της τελευταίας διετίας εμφανίζοντας απώλειες που αγγίζουν τα 150 εκατομμύρια. Για να αποφύγουν ενδεχόμενη τιμωρία και να μπορούν να προχωρήσουν σε αγορές ποδοσφαιριστών, οφείλουν να πουλήσουν κάποιον ή κάποιους από τους πρωταγωνιστές τους.

Ο Μπρούνο Γκιμαράες με ρήτρα στα 99 εκατομμύρια, ο Σβεν Μπότμαν και ο Σιν Λόνγκσταφ από τις ακαδημίες του συλλόγου είναι μεταξύ των εκείνων που κινδυνεύουν να «θυσιαστούν».

Λύση βέβαια μπορεί να βρεθεί μέσω διαπραγματεύσεων που θα έχουν τα αφεντικά εκ Σαουδικής Αραβίας με τους αρμόδιους της Premier League. Θα ζητήσουν κάποιου είδους διακανονισμό ή να πέσει το όριο της «ζημιάς» ανά ομάδα στα 100 εκατομμύρια την τριετία.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να κρατήσουν τους κομβικούς για τον Έντι Χάου ποδοσφαιριστές, καθώς κινήσεις στη παρούσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο πολύ δύσκολα θα γίνουν.

Πηγή: sport-fm.gr

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελευταία Ενημέρωση