ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάου: «Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε αλόγιστα λεφτά για μεταγραφές το καλοκαίρι»

Τα εμπόδια που βάζει το Financial Fair Play στη μεταγραφική δραστηριότητα της Νιουκάστλ αποκάλυψε ο Άγγλος τεχνικός

Το γεγονός ότι το Financial Fair Play θα... περιορίσει την δραστηριότητα της Νιούκαστλ στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού, τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Έντι Χάου.

Ο 44χρονος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει αλόγιστα εκατομμύρια για μεταγραφές, ωστόσο θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα της Νιουκάστλ.

«Λόγω του Financial Fair Play, δεν μπορούμε να βγούμε στην αγορά και να ξοδέψουμε αλόγιστα λεφτά για να αγοράσουμε παίκτες, όπως έκαναν άλλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια, αλλάζοντας ολόκληρη την ομάδα τους μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο. Δεν υπάρχει σαν επιλογή για εμάς αυτό. Όσο περισσότερα λεφτά ξοδεύεις σε μία μεταγραφική περίοδο, τόσο περισσότερο επηρεάζει το πόσα μπορείς να ξοδέψεις στην επόμενη», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Νιουκάστλ και συνέχισε λέγοντας:

«Οι κανόνες υπάρχουν για να λειτουργεί σωστά το άθλημα και πρέπει να εναρμονιστούμε, οπότε όλο αυτό επηρεάζει το πώς μπορούμε να κινηθούμε στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν φιλοδοξίες. Θέλουμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες, οι οποίοι θα είναι περήφανοι που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας μας και θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πως πρέπει να αλλάξουμε πράγματα για να βελτιώσουμε την ομάδα, αλλά δεν θα είναι εύκολο».

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελευταία Ενημέρωση