ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νιούκαστλ: Στα χέρια Σαουδάραβα κροίσου οι «Καρακάξες»

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν προκειμένου η Νιούκαστλ να γυρίσει σελίδα και να υποδεχθεί μια νέα εποχή

Δύο χρόνια τώρα ο Μάικ Άσλει προσπαθεί να απεμπλακεί από τα διοικητικά της Νιούκαστλ. Ο Άγγλος επιχειρηματίας μην αντέχοντας άλλο το οικονομικό βάρος διατήρησης ομάδας Πρέμιερ Λιγκ αναζητούσε την ιδανική λύση για τις «Καρακάξες».

Αυτή σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ήρθε μέσω… Ντουμπάι! Οι πληροφορίες από το Νησί θέλουν τον Σείχη του Ντουμπάι, Καλέντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Νεαγιάν να αναλαμβάνει τις τύχες του αγγλικού συλλόγου. Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής, ετεροθαλής αδερφός του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Καλέντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Νεαγιάν αναμένεται εντός των επόμενων ημερών – ίσως και ωρών – να επισημοποιήσει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Νιούκαστλ. Η νέα εποχή σημαίνει και αναθεώρηση των στόχων του συλλόγων, καθώς με την νέα κατάσταση οι «Καρακάξες» μπαίνουν δυναμικά στην επόμενη Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μάικ Άσλει πιθανότατα να έχει πραγματοποιήσει το ντιλ της ζωής του, αφού σύμφωνα με τα Μέσα θα καρπωθεί περί τα 390 εκατομμύρια ευρώ. Ο Άγγλος επιχειρηματίας και στο πρόσφατο παρελθόν επιχείρησε να παραχωρήσει τις μετοχές του, όμως ποτέ δεν επετεύχθη συμφωνία. Η περίπτωση της Βρετανίδας επιχειρηματία Αμάντα Στέιβλι «ναυάγησε». Σήμερα όμως οι φίλοι της Νιούκαστλ έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, βλέποντας πως στην ομάδα του μπαίνει χρήμα με… ουρά!

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελευταία Ενημέρωση