ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Νιούκαστλ ετοιμάζει επέκταση!

Αγόρασε... ξανά οικόπεδο πίσω από την έδρα της

Έτοιμη να προχωρήσει τις διαδικασίες για επέκταση της χωρητικότητας του «St James's Park» εμφανίζεται η Νιούκαστλ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην Αγγλία το διοικητικό σχήμα των Σαουδαράβων αγόρασε...ξανά μεγάλη έκταση που η προηγούμενη ιδιοκτησία είχε πουλήσει πριν από τέσσερα χρόνια. Ο χώρος βρίσκεται ακριβώς πίσω από το ένα πέταλο του γηπέδου και αναμένεται να αξιοποιηθεί σε ενδεχόμενα πλάνα επέκτασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η συμφωνία οριστικοποιήθηκε εντός της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ επισημαίνεται πως η διοίκηση Μάικ Άσλεϊ είχε προχωρήσει σε πώληση για ένα ποσό λίγο πάνω από τα δέκα εκατ. ευρώ. Το ιδιωτικό γκρουπ στο οποίο και άνηκε τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη έκταση φαίνεται να πείστηκε να πουλήσει, μετά από διαπραγματεύσεις διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους και βέβαια λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το αζημίωτο.

Υπενθυμίζεται πως φέτος όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των «καρακαξών» είναι sold out και χιλιάδες οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη κάνει αίτηση για να παραβρεθούν στον μεγάλο τελικό του Carabao Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γούεμπλεϊ. Με τον σύλλογο να παραμένει σε τροχιά τετράδας και τους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες να εγγυώνται για την οικονομική και αγωνιστική του δυναμική στο μέλλον, φαίνεται πως οι 52.300 θέσεις του «St James's Park» δεν είναι ικανές για να καλύψουν τη δίψα του κόσμου.

Πηγή: sport-fm.gr

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελευταία Ενημέρωση