ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρότεινε διπλή μεταγραφική περίοδο η Σίτι

Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στις 8 Αυγούστου στην Αγγλία έφερε αντιδράσεις για τις ομάδες, με τη Μάντσεστερ Σίτι να καταθέτει τη δική της πρόταση.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», αυτό που πρότειναν οι πρωταθλητές της Premier League, είναι να υπάρχει επί της ουσίας «διπλή» μεταγραφική περίοδος για το καλοκαίρι. Η μία θα αφορά τις συμφωνίες μονάχα μεταξύ αγγλικών ομάδων και η δεύτερη μεταξύ αγγλικών ομάδων και άλλων του εξωτερικού.

Η μία θα αφορά τις συμφωνίες μονάχα μεταξύ αγγλικών ομάδων και η δεύτερη μεταξύ αγγλικών ομάδων και άλλων του εξωτερικού.

Σκοπός της εφαρμογής μια τέτοιας πολιτικής, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σίτι, είναι να μην χάνεται η ευκαιρία μέχρι το τέλος Αυγούστου, που ισχύει η μεταγραφική περίοδος για όλες τις άλλες χώρες, να έρχονται κι άλλοι παίκτες με μεταγραφή.

Κάπως έτσι, για τους ίδιους το ιδανικό θα ήταν το μεταγραφικό παζάρι για συμφωνίες μεταξύ μόνο αγγλικών ομάδων να κλείνει σε μια νωρίτερη ημερομηνία, όπως ήταν φέτος η 8η Αυγούστου, ενώ το «παράθυρο» για συμφωνίες με ξένους συλλόγους θα κλείνει μαζί με εκείνο των υπόλοιπων χωρών.

Οι αντιδράσεις είναι, πάντως, πολλές όλο αυτό τον καιρό από πολλές ομάδες του Νησιού και δεν αποκλείονται οι αλλαγές.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X