ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος Σίτι: «Θα πάρουμε κι άλλους παίκτες»

Σχολίασε και την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μπουμπάρακ, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως οι «πολίτες» θα προχωρήσουν σε περισσότερες μεταγραφές, ενώ σχολίασε και την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα έρθουν περισσότεροι παίκτες. Κοιτάζουμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε σημεία που χρειάζονται ενδυνάμωση. Όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο έρχονται παίκτες και θα πρέπει διαρκώς να φρεσκάρουμε την ομάδα.

Έχουμε κάνει ήδη δύο πολύ σημαντικές προσθήκες και ανυπομονώ να κάνουμε και λίγες ακόμη. Θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά γνωρίζεται τι ισχύει στην αγορά. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς», ανέφερε αρχικά:

Για τη μεταγραφή του Χάαλαντ: «Ο Χάαλαντ από τις πρώτες του μέρες στη Νορβηγία και μετά την μετακίνησή του στην Ντόρτμουντ είναι στο ραντάρ μας. Τον εξετάζουμε για τουλάχιστον τέσσερα με πέντε χρόνια. Παρακολουθούσαμε την εξέλιξή του και την μετάβασή του από ένα ταλέντο με υψηλή ποιότητα σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου.

Κάθε μεγάλη ομάδα τον ήθελε και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης που είδε τις δυνατότητες για το τι μπορεί να κάνει και πώς να αναπτυχθεί περαιτέρω, με το να είναι μέρος αυτής της ομάδας και να προπονείται από τον Γκουαρδιόλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση