ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόεδρος ομάδας Premier League για Σίτι: «Να υποβιβαστεί!»

Δηλώσεις στη Sun από πρόεδρο ομάδας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του

Τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπονται, ακόμη κι αν αυτές αφορούν σε αφαίρεση τίτλων ή και υποβιβασμό, φέρονται να απαιτούν οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League για τη Μάντσεστερ Σίτι, εφόσον κριθεί ένοχη για τη σειρά οικονομικών παρατυπιών για τις οποίες κατηγορείται.

«Αν αποδειχθούν αυτές οι κατηγορίες, πρέπει να υπάρξει κατάλληλη τιμωρία και η μόνη κατάλληλη είναι να υποβιβαστούν. Μιλάμε για μια δεκαετία υποτιθέμενων καταχρήσεων και θέλουμε η Premier League να κάνει το σωστό», φέρεται να δήλωσε στη Sun πρόεδρος ομάδας της Premier League, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Έδωσε πάντως το στίγμα για το πώς αντιμετωπίζουν την υπόθεση οι άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως «οι σύλλογοι της Premier League απαιτούν "αίμα" και ταχεία ετυμηγορία. Και τιμωρία πριν από το τέλος της σεζόν».

Η Σίτι κατηγορείται για περισσότερες από 100 παραβιάσεις των κανόνων χρηματοδότησης της Premier League, για παραβιάσεις του Financial Fair Play με διάφορα τεχνάσματα, αλλά και για την παροχή αναληθών στοιχείων προκειμένου να παρακάμψει τους κανονισμούς αδειοδότησης και της Premier League σχετικά με το κέρδος και τη βιωσιμότητα.

Ο αγγλικός σύλλογος, ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο της Premier League έξι φορές από την εξαγορά του από το City Football Group των Αράβων επενδυτών, δήλωσε χθες «έκπληξη από την ανακοίνωση αυτών των υποτιθέμενων παραβιάσεων από το πρωτάθλημα». «Ο σύλλογος χαιρετίζει την επανεξέταση αυτού του θέματος από μια ανεξάρτητη επιτροπή, για να εξετάσει αμερόληπτα το ολοκληρωμένο σύνολο αδιάψευστων στοιχείων που υπάρχουν για να υποστηρίξει τη θέση του», ανέφερε η Σίτι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση