ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι δύο «προβλέψεις» του Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο Κλοπ που… θα γυρίσει και η Γιουνάιτεντ που επέστρεψε!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε. Προκάλεσε ξανά. Είπε την άποψή του. Δημιούργησε συζήτηση. Κουβέντα που δεν αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά τη Λίβερπουλ, τη Γιουνάιτεντ και την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ!

Κάθε φορά που ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μία συνέντευξη Τύπου, ένα πράγμα είναι δεδομένο: πως σίγουρα κάτι θα πει, το οποίο θα προκαλέσει εντυπώσεις.

Μοιάζει σίγουρο, το κάνει σχεδόν κάθε εβδομάδα, είτε πριν, είτε μετά από κάποια αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι. Και η ιστορία επαναλήφθηκε για ακόμη μία φορά.

Τι είπε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος επισήμανε πως στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να «κλονίσει» τους «πολίτες». Να τους αποσυντονίσει, να μπει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Και ο Καταλανός προπονητής δεν διαφώνησε με αυτό. Το αντίθετο μάλιστα. Είπε πως αυτή την στιγμή, το προαίσθημά του συμφωνεί με τον ισχυρό άνδρα των «κόκκινων διαβόλων». «Έχω ένα προαίσθημα πως θα επιστρέψουν», είπε χαρακτηριστικά.

 


Μήπως αυτό σας θυμίζει κάτι; Αν ναι, κάτι κάνετε πάρα πολύ καλά. Διότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ο Πεπ είπε πως πιστεύει πως κάποια στιγμή, θα είναι ξανά στη Λίβερπουλ και την Premier League.

«Εγώ θα το πω, παρότι τώρα θα διαφωνήσει μαζί μου. Κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Θα πάρει χρόνο και θα είναι και πάλι εδώ!». Αυτό ακριβώς είχε πει πριν από τρεις εβδομάδες ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Να τον πιστέψουμε; Γιατί όχι; Ποιος δεν θα ήθελε να δει ένα part 2 στο Κλοπ – Λίβερπουλ και μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα παλιά;

Πηγή: england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση