ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο κορονϊός καταδικάζει τη Σίτι

Η πανδημία την αφήνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για δύο ολόκληρα χρόνια.

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να απορριφθεί η έφεση της Μάντσεστερ Σίτι.Πρόκειται για την διετή ποινή αποκλεισμού της από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «πολίτες» έχουν στραφεί στο CAS ώστε να μπορέσουν να απεμπλακούν από την τιμωρία που τους επέβαλε πρόσφατα η UEFA.

Ο κορονοϊός λοιπόν θα σταθεί μεγάλο εμπόδιο στην εκδίκαση της υπόθεσης. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας χάνουν τη μάχη. Πρακτικά η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί το καλοκαίρι, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί δυστυχώς για αυτή να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όταν υπάρχει πίεση χρόνου και δημιουργείται πρόβλημα με τις ημερομηνίες, τότε επιτρέπουμε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν video ή τηλεφωνικές συνδέσεις. Nα μεταθέτουν την υπόθεση σε άλλη ημερομηνία. Σε άλλες περιπτώσεις μάλιστα, δεν γίνεται καν ακρόαση και οι υποθέσεις εξετάζονται μόνο με βάση τα κατατεθειμένα έγγραφα».

Η υπόθεση πρέπει να κλείσει πριν το καλοκαίρι λέει η Σίτι

Τα «μαντάτα» για την ομάδα του Πεπ όμως μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα. Εάν η υπόθεση δεν προλάβει να εκδικαστεί μέχρι τον Ιούνιο τότε οι «πολίτες» δεν χάνουν μόνο το εισιτήριο της σεζόν 2020-2021. Η Μάντσεστερ λοιπόν θα χάσει την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και για την μεθεπόμενη σεζόν δηλαδή χάνει και τη σεζόν 2021-2022!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X