ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόλις μία φορά οφσάιντ φέτος ο Χάαλαντ

Απίστευτος ο Νορβηγός

Το «υπερόπλο» της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα του στην προσπάθειά επιστροφής στην κορυφή. Στο πέρασμά σκοράρει ακατάπαυστα και διαλύει τις στατιστικές του πρωταθλήματος.

Πέρα από την άνεση με την οποία εκτελεί, οι κινήσεις που κάνει χωρίς την μπάλα προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση, φροντίζοντας παράλληλα να καλύπτεται από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στα 1.745 λεπτά συμμετοχής, που έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν, έχει παραβιάσει τον κανόνα του οφσάιντ μόλις μία φορά!

Η συγκεκριμένη συνθήκη αποτελεί ιδιαίτερο γεγονός και αν συνδυαστεί με την περσινή του επίδοση, στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρουσιάζει το συνολικό πακέτο που διαθέτει ο Νορβηγός επιθετικός.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για την περσινή Premier League, ο Χάαλαντ «πιάστηκε» εκτός θέσης μόλις οκτώ φορές σε συνολικά 35 παιχνίδια και 2.777 λεπτά συμμετοχής.

Τα παραπάνω συμβαίνουν σε μία χρονική περίοδο, στην οποία ο Νορβηγός σκοράρει ακατάπαυστα και συνεισφέρει καταλυτικά στην πορεία της ομάδας του. Τη φετινή χρονιά, έχοντας χάσει πέντε παιχνίδια εξαιτίας του τραυματισμού του, έχει σημειώσει 17 γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση