ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτος Γκουαρντιόλα: «Χωρίς τους παίκτες μου είμαι ένα τίποτα»!

«Είμαι ταπεινός αρκετά για να δεχθώ ότι χωρίς τους παίκτες μου είμαι ένα τίποτα. Μηδέν»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ένας Πεπ Γκουαρντιόλα ταπεινός, ειλικρινής που για άλλη μια φορά αποδεικνύει γιατί εκτός από κορυφαίος προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε βρετανικά ΜΜΕ με αφορμή την άρση της ποινής της Μάντσεστερ Σίτι και παραδέχθηκε ότι ένας προπονητής για να είναι καλός θα πρέπει να έχει καλούς παίκτες. «Είμαι ταπεινός αρκετά για να δεχθώ ότι χωρίς τους παίκτες μου είμαι ένα τίποτα. Μηδέν», αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Πεπ Γκουαρντίολα.

«Θέλαμε τον Αλέξις Σάντσες αλλά δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Θέλαμε τον Μάγκουαϊρ αλλά δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα χρήματα που πληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε χρήματα αλλά χρήματα έχουν και οι άλλες ομάδες. Ξοδέψαμε αυτή τη δεκαετία περισσότερα από το παρελθόν; Ναι. Αλλά 20, 25, 30 χρόνια νωρίτερα ο Αρσέν Βενγκέρ ο άνθρωπος που υπερασπίζεται περισσότερο και καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον το financial fair play ξόδεψε πολλά χρήματα για να φτάσει εκεί. Στη Γιουνάιτεντ ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και πάλι ξόδεψε πολλά χρήματα», αναφέρει ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Όλες οι ομάδες εάν θέλουν να είναι στην κορυφή, πρέπει να ξοδέψουν χρήματα. Εάν δεν το κάνεις; Τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Γιατί για να είσαι ένας καλός προπονητής όπως είμαι εγώ, χρειάζεσαι τους καλούς παίκτες, αλλιώς δεν είσαι το ίδιο καλός. Είμαι ταπεινός αρκετά για να δεχθώ ότι χωρίς τους παίκτες μου είμαι ένα τίποτα. Μηδέν. Για αυτό και χρειάζομαι τους παίκτες μου. Και για αυτό χρειάζομαι μια ομάδα που θα είναι αρκετά οικονομικά δυνατή», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση