ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασμα Λουκάκου κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ

Δείτε την έντονη τοποθέτηση του Βέλγου

Ο Ρομέλου Λουκάκου ξέσπασε κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως πάντοτε εκείνος, ο Πογκμπά και ο Αλέξις θεωρούνταν υπεύθυνοι για τις διαρροές στον Τύπο.

«Πάντα έπρεπε να βρίσκουν κάποιον για να κατηγορούν για όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα και πάντα πίστευαν πως ήμουν εγώ, ή ο Πογκμπά ή ο Αλέξις. Στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, ποτέ κανείς δεν μας προστάτευσε. Έλεγαν “ο Ρομ θα πάει εκεί και μετά θα πάει εκεί” και ποτέ κανείς δεν βγήκε να τα διαψεύσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό συνέβαινε επί τρεις – τέσσερις εβδομάδες. Περίμενα από κάποιον να βγει και να μιλήσει από την ομάδα όμως δεν έγινε αυτό.

Μένεις και παλεύεις σε μια ομάδα που σου δείχνει ότι σε θέλει, όμως όταν καταλαβαίνεις ότι θεωρούν πως δεν σου αξίζει να είσαι εκεί, τότε αποχωρείς. Είπα στη διοίκηση “δεν μπορώ να μένω κάπου που δεν με θέλουν”. Δεν είμαστε χαζοί, όσο κι αν μας θεωρούσαν χαζούς στην ομάδα. Όλοι ξέραμε από που προέρχονται αυτές οι διαρροές» ανέφερε, ενώ, εξέφρασε τη μεγάλη του απορία για την τεράστια διαφορά που βίωνε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Γιουνάιτεντ και με την εθνική Βελγίου: «Σκεφτόμουν “πως διάολο γίνεται όλα να είναι καλά όταν παίζω στην εθνική ομάδα και όλα να χαλάνε όταν επιστρέφω στη Γιουνάιτεντ; Και μάλιστα στο Βέλγιο παίζουμε με τον τρόπο που υποθέτω θέλει να παίζει η Γιουνάιτεντ...».

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X