ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σόλσκιερ: «Θα φτάσουμε στο επίπεδο της Λίβερπουλ»

Ο Νορβηγός θέτει ως παράδειγμα προς μίμηση τη φυσική κατάσταση της αιώνιας αντιπάλου.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εμφανίστηκε αισιόδοξος στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής και τόνισε πως την Κυριακή η Γιουνάιτετ έχει μια μοναδική ευκαιρία να αντιδράσει. Δεν παράλειψε να κάνει μια σύγκριση της ομάδας του με τη Λίβερπουλ του 2015.

Όπως δήλωσε και ο Κλόπ στη δική του συνέντευξη τύπου λίγο αργότερα, μόνο μια ομάδα στον κόσμο θα ήθελε να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ τη δεδομένη στιγμή και αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός τεχνικός των «μπέμπηδων» όπως προαναφέρθηκε, θεωρεί το κυριακάτικο ντέρμπι ως την κατάλληλη ευκαιρία έτσι ώστε η ομάδα του να επανέλθει στις επιτυχίες και να τονώσει την ψυχολογία της. Είναι γεγονός πως ενδεχόμενη νίκη πάνω στην αιώνια αντίπαλο και ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν που η Λίβερπουλ μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο, θα δώσει άλλο αέρα στους «κόκκινους διάβολους».

Το μεσημέρι ο Όλε όταν αναφέρθηκε στους μυϊκούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του εδώ και 1μισι μήνα, επέλεξε να σταθεί σε μια σύγκριση με την κατάσταση την οποία βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κλοπ το 2015. Ο Όλε θέλει να δουλέψει στην ομάδα του μια φυσική κατάσταση παρόμοια με αυτή που έφτιαξε ο Κλόπ στη δική του.

«Θυμάμαι όταν  ο Γιούργκεν ήρθε στη Λίβερπουλ, αν κάνουμε μια σύγκριση, είχε τα ίδια προβλήματα τραυματισμών και αυτό πιθανότατα να οφειλόταν στην προσπάθεια να του να φέρει την ομάδα στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που ήθελε. Είναι μια επίπονη διαδικασία για τους ποδοσφαιριστές και στην αρχή θα οδηγήσει σε τραυματισμούς. Εμείς τώρα βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο. Για τον Κλόπ αυτά όμως τελείωσαν, αφού όπως βλέπετε μπορεί να παίζει με την ίδια ενδεκάδα κάθε εβδομάδα. Θα φθάσουμε κι εμείς σε εκείνο το σημείο.» ανάφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X