ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σόλσκιερ: «Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα»

Με νέα φιλοσοφία, ο Νορβηγός ζητά χρόνο για να χτίσει τη νέα Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές- πωλήσεις παικτών. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ριζικές αλλαγές, με αρχή την φιλοσοφία της και τον χαρακτήρα που δείχνει εντός γηπέδου.

Πάνω σε αυτό δουλεύει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος αισιοδοξεί πως με αργά και σταθερά βήματα οι «κόκκινοι διάβολοι» θα επανέλθουν στο επίπεδο για να πρωταγωνιστήσουν στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Νορβηγός τεχνικός ξεκαθάρισε πως κύρια δουλειά του είναι να αλλάξει την κουλτούρα της ομάδας: «Η κατάσταση σαφώς και δεν είναι η ίδια με πέρυσι όταν ανέλαβα. Δεν υπάρχει έλλειψη διάθεσης για τίτλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να περάσουμε μια νέα κουλτούρα στην ομάδα, να χτίσουμε μια νέα ομάδα που θα είναι ενωμένη. Είναι η δουλειά που περίμενα; Ναι! Ποτέ δεν είπα ότι αυτή θα ήταν μια γρήγορη δουλειά. Όλα γίνονται βήμα βήμα.»

Και για εξηγήσει την πίστωση χρόνου που έμμεσα ζήτησε, ο Νορβηγός τεχνικός πρόσθεσε: «Η Ρώμη άλλωστε δεν χτίστηκε σε μία ημέρα. Θέλουμε χρόνο. Η συμπεριφορά των παιδιών είναι εξαιρετική. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και τη βελτίωση στις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες και στο στυλ που αγωνίζονται.»

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X