ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σενάρια για ανταλλαγή Πογκμπά με Λαουτάρο

Υπάρχει διαφορά και στο οικονομικό της υπόθεσης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει... βγάλει τον Πογκμπά στην αγορά και σιγά σιγά αρχίζουν να εμφανίζονται και άλλοι ενδιαφερόμενοι πέρα από την Ρεάλ Μ. και την Γιουβέντους. Ο λόγος για την Ίντερ, με τον Αντόνιο Κόντε να επιθυμεί μία νέα συνεργασία με τον Γάλλο σταρ.

Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι η Ίντερ έκανε επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά, με τον οποίο ο Αντόνιο Κόντε είχε συνεργαστεί στην Γιουβέντους.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» από την πλευρά τους εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και εδώ αρχίζουν τα σενάρια για μία πιθανή ανταλλαγή.

Ο Κόντε θέλει να... προλάβει την Γιουβέντους και να ισχυροποιήσει την Ίντερ, αλλά από την άλλη η Μάντσεστερ ζητάει τον Λαουτάρο ο οποίος διανύει εξαιρετική χρονιά.

Βέβαια υπάρχει διαφορά και στο οικονομικό της υπόθεσης, αφού ο Πογκμπά κοστολογείται στα 150 εκ. λίρες, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες περίπου στα 80 εκ. λίρες.

Βέβαια δεν αποκλείεται η Γιουνάιτεντ να προχωρήσει απλά σε ανταλλαγή παικτών, βάζοντας ακόμα έναν παίκτη της Ίντερ στο «πακέτο».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X