ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ρονάλντο: Δικαστής προτείνει την απόρριψη της υπόθεσης βιασμού του 2009

Η πλευρά του Πορτογάλου εκτιμά πως με αυτή την εξέλιξη καθάρισε το όνομά του

Μια δεκαετία μετά την αρχική καταγγελία δικαστής στη Νεβάδα των ΗΠΑ, υποστήριξε την πρόταση των δικηγόρων του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Κάθριν Μαγιόρκα η οποία είχε υποβάλει μήνυση με την καταγγελία βιασμού απ’ τον Πορτογάλο αστέρα στο Λας Βέγκας το 2009.

Ο Δικαστής Ντάνιελ Άλμπρεγκτς, κατηγόρησε το δικηγόρο της Κάθριν Μαγιόρκα, πως χρησιμοποίησε κλεμμένα στοιχεία και διαρροές προσωπικών συνομιλιών μεταξύ Ρονάλντο και των δικηγόρων του. Θυμίζουμε πως τα emails που παρουσίασε ήταν αυτά που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

«Η απόρριψη της υπόθεσης της Μαγιόρκα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του δικηγόρου της είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Είναι, όμως, δυστυχώς, η σωστή πράξη που θα εξασφαλίσει την ακεραιότητα της διαδικασίας», έγραψε στην πρότασή του ο δικαστής Άλμπρεγκτς προς τη Δικαστή που ακούει την υπόθεση.

Ο δικηγόρος του Ρονάλντο , Πίτερ Κρίστιανσεν, εξέδωσε ανακοίνωση όπου εμφανίστηκε «ικανοποιημένος με τη στάση του δικαστηρίου και τη θέλησή του να εφαρμόσει ακριβώς το νόμο και να απορρίψει την υπόθεση εναντίον του κυρίου Ρονάλντο».

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως τον Αύγουστο του 2010 οι δυο πλευρές είχαν έρθει σε συμβιβασμό με την Μαγιόρκα να λαμβάνει 375 χιλιάδες, ενώ το 2018 επιδίωξε ανατροπή του συμβιβασμού ζητώντας 66 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον μετά και την τελευταία εξέλιξη η πλευρά του Πορτογάλου θεωρεί πως το όνομα του έχει καθαρίσει και η υπόθεση κλείνει. Βέβαια υπάρχει ένα αστεράκι, μιας και οι δικηγόροι της Μαγιόρκα μπορούν να ζητήσουν επανεξέταση εντός 14 ημερών.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση