ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ράτκλιφ: «Να δούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που ανήκει, στην κορυφή»

Τα πρώτα λόγια του Βρετανού μετά την εξαγορά του 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εξαγορά του 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βρετανός έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» και τόνισε πως έχει φιλοδοξία να φτάσει τον σύλλογο εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η κοινή μας φιλοδοξία είναι ξεκάθαρη: όλοι θέλουμε να δούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίσω εκεί που ανήκουμε, στην κορυφή του αγγλικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ως ντόπιο αγόρι και δια βίου υποστηρικτής του συλλόγου, είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να συμφωνήσουμε με το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μας αναθέτει τη διαχείριση των ποδοσφαιρικών λειτουργιών του συλλόγου.

Ενώ η εμπορική επιτυχία του συλλόγου διασφάλισε ότι υπήρχαν πάντα διαθέσιμα κεφάλαια για την κατάκτηση τροπαίων στο υψηλότερο επίπεδο, αυτή η δυνατότητα δεν έχει ξεκλειδωθεί πλήρως τον τελευταίο καιρό. Θα φέρουμε την παγκόσμια γνώση, τεχνογνωσία και ταλέντο από τον ευρύτερο όμιλο INEOS Sport για να βοηθήσουμε στην περαιτέρω βελτίωση του συλλόγου, παρέχοντας παράλληλα κεφάλαια που προορίζονται να επιτρέψουν μελλοντικές επενδύσεις στο Old Trafford.

Είμαστε εδώ με μακροπρόθεσμο πλάνο και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές προκλήσεις και σκληρή δουλειά μπροστά μας, τις οποίες θα προσεγγίσουμε με αυστηρότητα, επαγγελματισμό και πάθος. Είμαστε δεσμευμένοι να συνεργαστούμε με όλους στον σύλλογο – το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους παίκτες και τους οπαδούς – για να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει μπροστά».

Πηγή sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση