ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ράνγκνικ: «Η διοίκηση είπε ότι Ντίαζ, Άλβαρες, Βλάχοβιτς δεν μπορούν να βοηθήσουν»

Δεν δείχνει καμία διάθεση να… μετρήσει τα λόγια του

Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποκτούν οι συνεντεύξεις του Ραλφ Ράνγκνικ, καθώς ο Γερμανός δεν δείχνει καμία διάθεση να… μετρήσει τα λόγια του και ως εκ τούτου προκύπτουν μεγάλες αλήθειες από το στόμα του.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο και ειδικότερα ενός επιθετικού, τονίζοντας ουσιαστικά ότι αυτό δεν είναι ευθύνη δική του, αλλά της διοίκησης.

«Η απάντηση που πήρα τότε ήταν αρνητική, γιατί δεν υπήρχε παίκτης στην αγορά που θα μπορούσε πραγματικά να μας βοηθήσει», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Υπήρχαν μερικές περιπτώσεις. Ο Ντίαζ είναι τώρα στη Λίβερπουλ, ο Άλβαρες που το καλοκαίρι θα είναι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βλάχοβιτς ήταν ακόμα στη Φιορεντίνα. Αυτοί οι τρεις μου έρχονται απλά τώρα στο μυαλό. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα οικονομικό. Η απάντηση που πήρα ήταν όχι και τέλος.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να τους αποκτήσουμε, αλλά θα μπορούσαμε να το είχαμε συζητήσει. Ίσως θα έπρεπε να πιέσω παραπάνω. Υπήρχαν 48 ώρες και θα μπορούσαμε να έχουμε προσπαθήσει», είπε ο Γερμανός που θα έχει πλέον συμβουλευτικό χαρακτήρα στην ομάδα.

Σημειώνεται πάντως ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήθελε να προχωρήσει σε κάποια κίνηση για να μην σπαταληθούν χρήματα από το μπάτζετ του καλοκαιριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση