ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πληρώνει την ρήτρα του Βέρνερ η Γιουνάιτεντ!

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ!

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και αρκετές ομάδες θα θελήσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα με τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Μια από αυτές θα είναι σίγουρα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν αρκετά κενά στο ρόστερ, τα οποία φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού..

Ο Σόλσκιερ έχει ήδη ζητήσει την απόκτηση 1-2 επιθετικών, προκειμένου να γίνει πιο εύκολο το «γκολ» στην ομάδα του.
Τα Μεσα από την Αγγλία αποκαλύπτουν πως ο Τίμο Βέρνερ ανήκει στα άμεσα πλάνα των «κόκκινων διαβόλων». Μάλιστα, αρκετά Μέσα υποστηρίζουν πως οι Άγγλοι θα πληρώσουν την ρήτρα που έχει ο Γερμανός στο συμβόλαιο του με την Λειψία.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η ρήτρα του Βέρνερ αγγίζει μόλις τα 35 εκατ. ευρώ! Αυτό σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ δεν θα χρειαστεί να βάλει και τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ωστόσο, στο Μάντσεστερ δεν παίζουν μόνοι τους. Είναι ήδη γνωστό πως η Λίβερπουλ έχει ρίξει τα δίχτυα της για την απόκτηση του 23χρονου άσου. Αυτό σημαίνει πως όλα θα κριθούν από την απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην ομάδα του Σόλσκιερ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην Λίβερπουλ θα αποτελεί «ερωτηματικό»!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X