ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ούτε μία επίλογή Σόλσκιερ δεν έκανε η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά χωρίς να ακολουθήσει καμία από τις επιλογές του Σόλσκιερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το τελείωμα της περσινής σεζόν, ξεκίνησε τη νέα με μεγάλες φιλοδοξίες. Η επιστροφή της από την πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε την αίσθηση ότι οι κόκκινοι διάβολοι είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν και πάλι. Έπειτα από αποτυχίες και κακοτοπιές. Από ότι φαίνετα όμως, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Η αρχήτ της φετινής σεζόν είναι απογοητευτική και η ομάδα κινείται ξανά στη μετριότητα. Πολλοί κατηγορούν τον Σόλσκιερ για αυτήν την εξέλιξη. Άλλο πάλι, τον υπερασπίζονται, λέγοντας ότι η διοίκηση δεν του έκανε ούτε ένα «χατίρι».

Ο Σόλσκιερ είχε κάποιες μεταγραφικές προτεραιότητες, οι οποίες όμως δεν υλοποίθηκαν ποτές. Οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Τζέιντον Σάντσο, παραμένουν στην κορυφή της λίστας του προπονητή της Γιουνάιτεντ και αυτό συμβαίνει επειδή κανείς δεν πήρε τη μεταγραφή στο Μάντσεστερ. Όπως αναφέρει το ESPN ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας, Ed Woodward, απέτυχε να κλείσει deal με κάποιον από τους δύο. Έτσι, οι επιλογές Σόλσκιερ έμειναν στα χαρτιά.Ούτε μία επίλογή Σόλσκιερ δεν έκανε η Γιουνάιτεντ!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σόλσκιερ δεν είχε στις επιλογές του τον Φαν ντε Μπέεκ. Ο Νορβηγός ήθελε συγκεκριμένα Χάαλαντ και Σάντσο. Όχι ότι άσκησε βέτο για τον Ολλανδό, αλλά το μυαλό του κυρίως ήταν αλλού. Η μεγαλύτερη μάχη δόθηκε για Σάντσο αλλά χωρίς επιτυχία. Οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές. Η Γιουνάιτεντ άργησε και ο παίκτης χάθηκε. Έτσι, γι έναν ακατανόητο λόγο αποκτήθηκε ο Ντε Μπέεκ.

Καβάνι αντί Χάαλαντ

Ο Σόλσκιερ ήταν επίσης ξεκάθαρος για το γεγονός ότι θέλει στην ομάδα τον Έλινγκ Χάαλαντ. Είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και ήθελε να τον έχει ξανά δικό του. Ο Νορβηγός έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Ντόρτμουντ που αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Η Γιουνάιτεντ δεν την κάλυψε και έτσι ο νεαρός έμεινε και αυτός στη Ντόρτμουντ. Με λίγα λόγια, οι Βεστφαλοί χάλασαν όλα τα σχέδια του Νορβηγού για το μεταγραφικό σχεδιασμό. Έτσι, η διοίκηση κατέληξε στον Καβάνι την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Παράλληλα, ο Σόλσκιερ ήθελε και τον Γκρίλις που επίσης δεν πήρε μεταγραφή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση