ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ονάνα: «Τα λάθη είναι κομμάτι της προπόνησης»

«Οι καλές και οι κακές στιγμές δεν διαρκούν για πάντα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκλεισε με καθόλου καλό τρόπο το ούτως ή άλλως κάκιστο 2023, αφού ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την τετράδα.

Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές των «κόκκινων διαβόλων» είναι ο Αντρέ Ονάνα, για τον οποίο δαπάνησαν 50 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν... πιάσει τόπο, αφού ο Καμερουνέζος είναι σε κακή κατάσταση.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής πορτιέρε έστειλε μήνυμα πως θα αλλάξουν τα πράγματα, αφού τόνισε πως τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου και πως τίποτα καλό ή κακό δεν κρατάει για πάντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sky Sport Italia:

«Ζω ένα μεγάλο όνειρο. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια, δεν είχαμε σχεδόν τίποτα. Άρχισα να παίζω με τους φίλους μου στο Καμερούν και δεν περίμενα να έχω τέτοια καριέρα. Δουλεύω σε όλη τη ζωή μου για να είμαι εδώ και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που εκπροσωπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φορώ αυτή τη φανέλα που ζυγίζει τόσο πολύ.

Τα λάθη είνα κομμάτι της προπόνησης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερος σύλλογος και ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από μένα, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνοντας κάποια πράγματα καλά, θα χαμογελάσουμε σύντομα όπως έγινε και στην Ίντερ.

Λίγοι πίστευαν σε εμάς πέρυσι αλλά έπειτα δείξαμε τί μπορούσαμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος για αυτά που πετύχαμε. Τώρα, το μέλλον μου είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να σηκωθούμε και να τα πάμε καλά. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Οι καλές και οι άσχημες στιγμές δεν διαρκούν για πάντα».

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση