ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ιγκάλο «έψησε» την Γιουνάιτεντ να τον αγοράσει

O 30χρονος κατόρθωσε γρήγορα να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα

Ο Οντιον Ιγκάλο μετακόμισε με μορφή δανεισμού από τη Σανγκάι Σενχουά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσφατο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Η απόκτηση του συνοδεύτηκε από ένα κλίμα αμφισβήτησης. Αυτό οφειλόταν και στο γεγονός ότι δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Σόλσκιερ. Ο τραυματισμός του Ράσφορντ και η απόρριψη των προτάσεων του συλλόγου για άλλους επιθετικούς έφερε τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή στο Μάντσεστερ.

Παρ΄όλα αυτά, ο 30χρονος κατόρθωσε γρήγορα να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα. Στα 8 παιχνίδια που αγωνίστηκε μέτρησε 4 γκολ, τα οποία ανέδειξαν την ικανότητα του στον έλεγχο της μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων. Παράλληλα, η διάθεση του στις προπονήσεις έχει ενθουσιάσει τον προπονητή του. Έτσι, σύμφωνα, με την Daily Mail, οι “κόκκινοι διάβολοι” επιθυμούν να μονιμοποιήσουν την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Τα οικονομικά δεδομένα

Ο δανεισμός του Ιγκάλο στη Γιουνάιτεντ λήγει στις 31 Μαΐου. Αυτό είναι παράδοξο δεδομένου ότι τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν στις 31 Ιουνίου. Η πρόωρη λήξη του δανεισμού οφείλεται στο γεγονός ότι η Σανγκάι, που έχει τα δικαιώματά του, επιθυμεί να έχει τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της για την έναρξη του κινεζικού πρωταθλήματος.

Υπάρχει, βέβαια και η δυνατότητα επέκτασης του δανεισμού. Η Γιουνάιτεντ, όμως, φαίνεται ότι είναι πρόθυμη να δαπανήσει 17 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει μόνιμα δικό της. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, είναι διατεθειμένος να κάνει θυσίες για να συνεχίζει να αγωνίζεται στο Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή αμείβεται με 200 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα στην Κίνα. Ωστόσο, είναι έτοιμος για περικοπή του μισθού του της τάξης των 80 χιλιάδων λιρών προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Αγγλίας.

Πηγή: sportsking.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X