ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

M. Γιουνάτεντ: Ενδιαφέρον από τον δισεκατομμυριούχο Ράτκλιφ

O εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στη Μεγάλη Βρετανία, έχει προσλάβει χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς για να τον συμβουλεύσουν

Τις JPMorgnan και Goldman Sachs, δύο εκ των μεγαλύτερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στον κόσμο, έχει προσλάβει ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ προκειμένου να ερευνήσει την πιθανότητα αγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει θέσει από τον περασμένο Νοέμβριο προς πώληση τους «κόκκινους διαβόλους» και σύμφωνα με το Bloomberg ο Ράτκλιφ καλοβλέπει την πιθανότητα να ηγηθεί του συλλόγου στην επόμενη μέρα.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ineos φαίνεται να έχει από τις αρχές Ιανουαρίου ρίξει μια πρώτη ματιά στα τεκταινόμενα γύρω από τον σύλλογο του Μάντσεστερ, ενώ προηγουμένως εντός του 2022 το όνομα του είχε εμπλακεί σε σενάρια για την αγορά της Τσέλσι και της Γούεστ Χαμ.

Η είδηση της πρόσληψης των JPMorgan και Goldman Sachs από τον Τζιμ Ράτκλιφ,ακολούθησε εκείνη πως μία ομάδα Καταριανών επενδυτών έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα των «Μπέμπηδων», εκδηλώνοντας ζεστό ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια Γκλέιζερ αξιώνει για την πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα ποσό λίγο πάνω από τα 6 δισεκ. ευρώ, ενώ έχει θέσει ως καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση προσφορών τη 17η Φεβρουαρίου.

sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση