ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουρίνιο: «Χειρότερη και από πριν η Γιουνάιτεντ»

Η αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τόσο κακή που έχει κάνει μέχρι και τον Ζοσέ Μουρίνιο να αναρωτιέται τι πάει λάθος

Δεν περιμέναμε να μας το πει ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το ξέραμε ήδη. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έδιωξε. Όμως, εκείνος παραδέχτηκε τώρα ότι το σύνολο που είχε δημιουργήσει ήταν τόσο κακό.

Από κάθε άποψη. Είτε από θέαμα, είτε από αποτέλεσμα. Εκείνος έφυγε από εκεί. Μέχρι και τώρα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ίσως γιατί δεν υπάρχει κάποιο project που τον εξιτάρει. Ίσως γιατί ήθελε να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο με την οικογένειά του.

Παρόλα αυτά παρακολουθεί τους αγώνες των «κόκκινων διαβόλων». Γι’ αυτό το λόγο και πιστεύει πως η τωρινή ομάδα είναι πολύ χειρότερη από εκείνη που προπονούσε.

Λυπάται τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

Από τότε που έφυγε ο Μουρίνιο άλλαξαν πολλά στη Γιουνάιτεντ. Ειδικά με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Όλα αυτά όμως, μέχρι πέρυσι. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον Νορβηγό τεχνικό και τους παίκτες του που πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις… συμπαράστασης από τον «special one»:

«Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν παίζαμε καλά. Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν παίρναμε νίκες. Η απόφασή τους να με απολύσουν, ίσως, ήταν σωστή. Ωστόσο, το πραγματικά λυπηρό για τη Γιουνάιτεντ είναι ότι τώρα βρίσκεται σε χειρότερη θέση σε σχέση με πριν», τα λόγια του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X