ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουρίνιο: «Ο Πογκμπά και ο Λουκάκου δεν είναι ο τύπος μου»

Στην "σέντρα" έβγαλε ο Μουρίνιο τον Λουκάκου και τον Πογκμπά, κυρίως για τον χαρακτήρα τους.

Ο Μουρίνιο είτε μπερδεύτηκε και εξέθεσε τον εαυτό του, είτε απλά άλλαξε γνώμη. Μιλώντας σε αγγλικό μέσο, δήλωσε ότι ο Λουκάκου και ο Πογκμπά δεν είναι παίκτες που του ταιριάζουν και που θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί. Το περίεργο, είναι ότι ο ίδιος ο Πορτογάλος ξόδεψε ένα «καράβι» λεφτά για να φέρει αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές στο Μάντσεστερ.

Βέβαια ο Μουρίνιο αναφέρεται στην προσωπικότητα και όχι στην ποιότητα των παικτών. Οπότε η δήλωσή του, κάπως δικαιολογείται. Όπως και να έχει, οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν ακούγοντας τον Μουρίνιο να μιλάει έτσι για τους ίσως δύο ακριβότερους παίκτες που έχει κάνει ποτέ μεταγραφή.Image result for lukaku pogba mourinho

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην κακή νοοτροπία των πρώην ποδοσφαιριστών του. Θεωρεί ότι αμφότεροι νοιάζονται περισσότερο για τις ατομικές τους επιδόσεις, παρά για την ομάδα. Κι όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό στην «σχολή» Μουρίνιο.

Η δήλωση του Πορτογάλου

Ο «Special One», που ακόμα βρίσκεται στην αναζήτηση ομάδας είπε για τους δύο παίκτες του: «Ο Πογκμπά και ο Λουκάκου δεν είναι το είδος των παικτών που θα ήθελα στην ομάδα μου. Νοιάζονται περισσότερο για τους εαυτούς τους, παρά για την ίδια την ομάδα. Ποτέ δεν κατάφερε να έρθω κοντά μαζί τους», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X