ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάζεψε 25 εκατομμύρια ευρώ για γεύματα παιδιών ο Ράσφορντ!

Η επίκληση του διεθνή επιθετικού είχε τεράστια απήχηση

Κάθε προσδοκία πρέπει να ξεπέρασε η κινητοποίηση η οποία είδε ο Μάρκους Ράσφορντ, μετά το κάλεσμα του για συλλογή χρημάτων που θα δίνονταν για γεύματα άπορων παιδιών.

Με το κλείσιμο όλων των σχολείων στην Αγγλία (και όχι μόνο) λόγω του κορονοϊού, δυστυχώς πολλά παιδιά από άπορες οικογένειες έχασαν το γεύμα το οποίο έτρωγαν. Άμεσα, ο Άγγλος επιθετικός της Γιουνάιτεντ κινητοποιήθηκε και σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση «FareShare» θέλησε να «δώσει πίσω» στα παιδιά αυτή τη δυνατότητα.

«Μεγάλωσα ο ίδιος με δωρεάν γεύματα»

Η κίνηση του είχε αμέσως αντίκτυπο, με τεράστιες εταιρίες σούπερ μάρκετ της Αγγλίας να προσφέρουν συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο.

«Εγώ ο ίδιος μεγάλωσα με δωρεάν γεύματα του σχολείου, δεν θα ήθελα να μείνουν 600.000 παιδιά νηστικά εξαιτίας της καραντίνας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής Άγγλος επιθετικός, ο οποίος «θέλει να έχει επηρεάσει θετικά την επόμενη γενιά».

Όπως ήταν φυσικό, τα Βρετανικά Μέσα αποθέωσαν τη γρήγορη κίνηση του Ράσφορντ, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα αυτής, η οποία έδειξε πως παρά την ΄πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει η χώρα, υπάρχουν ορθώς σκεπτόμενα άτομα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X