ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαν. Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε με Ρόμα αλλά ο Σάντσεζ «κλωτσάει»

Ο Χιλιανός επιθετικός δεν βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της Serie A

Η άφιξη του Όλε Γκούναρ Σόλτσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το τέλος της προβληματικής εποχής επί Ζοσέ Μουρίνιο, φάνηκε να ανοίγει ένα κεφάλαιο για αρκετούς παραγκωνισμένους ποδοσφαιριστές και ο Αλέξις Σάντσεζ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο Νορβηγός τεχνικός στήριξε τον Χιλιανό επιθετικό εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ωστόσο η αγωνιστική του ανάκαμψη δεν είχε διάρκεια με αποτέλεσμα και φέτος να αποτελεί μιαν προβληματική περίπτωση.

Παρόλο που στις επίσημες τοποθετήσεις του ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» είναι διπλωματικός και φαίνεται να υπολογίζει τον Αλέξις Σάντσεζ, δεν αποτελεί μυστικό ότι το βαρύ συμβόλαιό του το οποίο δεν αναμένεται να αποσβεστεί, αποτελεί βαρίδι. Προς αυτήν την κατεύθυνση και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tancredi Palmeri, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα έφτασαν σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Χιλιανού επιθετικού, ωστόσο φαίνεται να λογαριάζουν χωρίς τον... ξενοδόχο.

Παρά το γεγονός ότι ο ιταλικός σύλλογος προσφέρθηκε να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ καλύπτοντας ένα σημαντικό ποσοστό του ετήσιου μισθού του, ο Αλέξις Σάντσεζ δεν φαίνεται πρόθυμος να μετακομίσει στην Ιταλία, προτιμώντας να παραμείνει στην αδράνεια του Μάντσεστερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X