ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαν. Γιουνάιτεντ: Φλερτάροντας με την ρήτρα του Ρούμπεν Ντίας

Για τον 22χρονο αμυντικό ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ

Η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής αποτελεί βασικό στόχο του Όλε Γκούναρ Σόλτσκιερ στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων» με την προσοχή και την ακίδα να έχει στραφεί προς τον Πορτογάλο Ρούμπεν Ντίας. Ο 22χρονος αμυντικός έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, φορώντας τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε πάνω από 55 αγώνες την τελευταία διετία για το τοπικό πρωτάθλημα.

Στο συμβόλαιο του υψηλόσωμου αμυντικού υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης η οποία φτάνει τα 66 εκατομμύρια ευρώ και τα οποία ο σύλλογος του Μάντσεστερ προσπαθεί να αποφύγει ζητώντας... έκπτωση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ποντάρουν στις καλές σχέσεις των δύο συλλόγων μετά και την μεταγραφή του Βίκτορ Λίντελοφ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας goal.com, οι «αετοί» μοιάζουν αμετακίνητοι ως προς τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Οι Πορτογάλοι έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις καθώς το συμβόλαιό τους με τον Ρούμπεν Ντίας λήγει το καλοκαίρι του 2023 με τον νεαρό αμυντικό να αποτελεί πρωτοκλασάτη μονάδα η οποία δεν θα πωληθεί με λιγότερο από 66 εκατομμύρια ευρώ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X