ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Γιουνάιτεντ χωρίς μεταγραφές, ούτε τετράδα»

Δήλωση που θα συζητηθεί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κινηθεί πιο φτωχά σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο TOP6 το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι. Με μία μόλις μεταγραφή, αυτή του Φαν Ντε Μπεκ από τον Άγιαξ, μοιάζει ακόμα να έχει πολλά κενά. Τον τελευταίο καιρό έχει συνδεθεί με πολλά ονόματα. Χαρακτηριστικά είναι αυτά του Σάντσο, του Ντεμπελέ και του Γιόβιτς. Ωστόσο, το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 5 Οκτωβρίου και η κλεψύδρα αδειάζει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, Ντάρεν Φλέτσερ στο Sky Sports,αν η ομάδα δεν κάνει μεταγραφές κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας.

“Γνωρίζουμε ότι είναι πιο δύσκολο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υπογράψει παίκτες. Η αξία ανεβαίνει, οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες. Αλλά ταυτόχρονα θα είναι απογοητευμένοι – o Όλε, οι οπαδοί, όλοι γύρω από το κλαμπ – από το γεγονός ότι η Τσέλσι και άλλες ομάδες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους νωρίς και ότι άλλες ομάδες έχουν ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα το αφήσει για την τελευταία στιγμή. Για μένα, ο Σόλσκιερ, για τη δουλειά που έκανε για το σύλλογο, από όπου ήταν μέχρι αυτό που είναι τώρα, αξίζει τους παίκτες που θέλει. Έχει πάντα το καλύτερο συμφέρον του συλλόγου. Ο Ολε πρέπει να φροντίζει επίσης τον εαυτό του, γιατί πρόκειται να κριθεί” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Οι άνθρωποι δεν βλέπουν τη δουλειά που έχεις κάνει. Θέλουν εδώ και τώρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάσει εκεί που θέλουν, χρειάζονται παίκτες. Χρειάζονται τρεις, τέσσερις, πέντε παίκτες για να φτάσουν οπουδήποτε κοντά στο να προκαλέσουν τη Λίβερπουλ. Εάν δεν πάρουν παίκτες θα είναι δύσκολο να τερματίσουν στην τετράδα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση