ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιουνάιτεντ: Καταθέτουν πρόταση οι Καταριανοί!

Αναμένεται πως αύριο (17/2) θα καταθέσουν την πρότασή τους

Εξελίξεις στο θέμα της πώλησης των μετοχών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, έχουν προσελκύσει όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον αρκετών ζάπλουτων ανθρώπων.

Ο Ράτκλιφ, εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στη Βρετανία, είναι μέσα στους υποψήφιους, ενώ υπήρξαν εκ νέου φήμες για τον Ίλον Μασκ. Το πιο ζεστό ενδιαφέρον, όμως, φαίνεται πως έχει δείξει fund από το Κατάρ, το οποίο στηρίζεται και από το Εμιράτο.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η έρευνα των ανθρώπων και έχουν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν. Μάλιστα, αναμένεται την Παρασκευή (17/02) να καταθέσουν και επίσημα την πρότασή τους για την αγορά του συλλόγου παρέα με τον φάκελο που έχουν ολοκληρώσει σχετικά με την έρευνα την οποία έκαναν. Η προσφορά για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι μεγαλύτερη των 4 εκατ. ευρώ, ίσως να αγγίζει και τα 5 ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση.

Βέβαια, ακόμα και αυτό να συμβεί θα πρέπει μετά το deal να περάσει από τη σχετική επιτροπή της Premier League, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τη μεταβίβαση των μετοχών της Νιούκαστλ στους Σαουδάραβες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση