ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιουνάιτεντ: Φήμες για Ποτσετίνο

Δεν είναι κρυφό πως όλοι εκτιμούν τον Αργεντινό τεχνικό στο Μάντσεστερ

Ένα διαζύγιο που το περιμέναμε φέτος λόγω των κακών αποδόσεων της Τότεναμ επισημοποιήθηκε χθες. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτελεί από 21 30 ώρα Ελλάδος παρελθόν από το πάγκο των Σπιρουνιών.

Κάτι που ακούγεται πολύ έντονα στην Αγγλία μετά από αυτήν την απόλυση είναι η μετακίνηση του Ποτσετίνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλά ειδησεογραφικά ακόμη και ιστοσελίδες της Γιουνάιτεντ φέρνουν τον Αργεντινό στο κάδρο για τον πάγκο των Κόκκινων.

Βέβαια στο Όλντ Τράφφορντ παραμένουν προσηλωμένοι στον Σόλσκιερ μέχρι τώρα. Ο Νορβηγός προπονητής έτσι και αλλιώς έχει βρει τα πατήματα του και έχει ξεπεράσει το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του. Αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παύει να αποτελεί επιχείρηση, Δεν έχουν χρόνο να περιμένουν να ανέβει η ομάδα. Οι υπεύθυνοι της Γιουνάιτεντ απαιτούν σίγουρα, ασφαλή και γρήγορα αποτελέσματα.

Δεν είναι κρυφό πως όλοι εκτιμούν τον Ποτσετίνο στο Μάντσεστερ. Ενώ ο Αργεντινός στην Γιουνάιτεντ θα μπορεί να ξοδέψει χρήματα και να κάνει τις μεταγραφές που θέλει. Θυμίζουμε πέρσι ζορίστηκε ο Αργεντινός προπονητής. Ο λόγος ήταν ότι ο προυπολογισμός της Τότεναμ είχε ως βάση όχι τις μεταγραφές αλλά η επένδυση για το νέο γήπεδο.

Ο Ποτσετίνο δεν θα είναι διαθέσιμος για πολύ καιρό. Όλοι εκτιμούν τις προπονητικές του αρετές. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί την απόκτηση του πρέπει να κάνει κίνηση σύντομα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X