ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι΄ αυτό «χάλασε» του Ντεμπελέ στη Γιουνάιτεντ

Η Daily Mail αποκάλυψε το λόγο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε την τελευταία μέρα των μεταγραφών να “χαλάει” η μετακίνηση με μορφή δανεισμού του εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ. Για ποιο λόγο, όμως συνέβη αυτό; Η Daily Mail έχει την απάντηση.

Η “Μπάρτσα” αρχικά ανέφερε ότι θέλει να πουλήσει τον Ντεμπελέ μόνο για να αποκτήσει ρευστό που θα αξιοποιούσε για τη μεταγραφή του Ντεπάι από τη Λυών έναντι 23 εκατ. λιρών. Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να πληρώσει για τον παίκτη και η ανάγκη των “μπλαουγκράνα” για χρήματα μεγάλωσε. Έτσι, συμφώνησαν για ένα δανεισμό, κατά το οποίο οι “κόκκινοι διάβολοι” θα πλήρωναν το μισθό του παίκτη.

Το πρόβλημα ήρθε όταν η Μπάρτσα ζήτησε από τον Ντεμπελέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2023. Το σκεπτικό πίσω από αυτή την κίνηση ήταν ότι δεν ήθελαν να επιστρέψει ο παίκτης μετά από μια δυνητικά καλή σεζόν και να βρίσκονται σε αδύναμη διαπραγματευτική θέση. Μια καλή σεζόν του παίκτη, δηλαδή, θα καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να απαιτήσει ένα μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που θα είχε μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του.

Ο δυσαρεστημένος Ντεμπελέ αρνήθηκε και η μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ “χάλασε”, όπως και το σχέδιο της Μπάρτσα για τον Ντεπάι. Ο Γάλλος εξτρέμ πια προσπαθεί να φύγει τον Ιανουάριο με το μέλλον του αβέβαιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση