ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο συμβόλαιο για Ερέρα

Την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διαβόλους» αναμένεται να υπογράψει ο Άντερ Ερέρα, με μεγαλύτερες αποδοχές. 

Σύμφωνα με την «Daily Star» ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να ανταμείψει τον Ερέρα για την εξαιρετική σεζόν που έκανε και έτσι του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο Ισπανός μέσος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για την ομάδα του τη χρονιά που πέρασε. Αυτό προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης όμως δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν το ενδεχόμενο ο παίκτης να φύγει από το Μάντσεστερ. 

Του προσφέρουν λοιπόν το ποσό των 195 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα μέχρι το 2021, προκειμένου να σταματήσουν τις «σειρήνες» από την Ισπανία. 

Ο 27χρονος Ισπανός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και αυτή τη στιγμή αμείβεται με 110 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. 

Πάντως ο Μουρίνιο θεωρεί ότι ο Ισπανός, που έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα τον περασμένο Νοέμβρη, είναι παίκτης κλειδί για τους «κόκκινους διαβόλους». 

Ο Πορτογάλος προπονητής της έχει βρει στο πρόσωπο του Ερέρα έναν ηγέτη στη μεσαία γραμμή. Έτσι λοιπόν θέλει να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ τουλάχιστον μέχρι το 2021, όπου ο παίκτης θα συμπληρώσει 8 χρόνια στην ομάδα. 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση