ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζήτησε μεταγραφή ο Φαν Ντάικ(pic)

Δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση της Σαουθάμπτον

Εξέλιξη στο κεφάλαιο του Βίρτζιλ Φαν Ντάϊκ προέκυψε τη Δευτέρα(7/8), καθώς ο Ολλανδός αμυντικός ενημέρωσε πως κατέθεσε αίτημα μεταγραφής στη διοίκηση της Σαουθάμπτον.

Οι σχέσεις των δυο πλευρών οδηγήθηκαν στα άκρα όταν η διοίκηση αποφάσισε να τον τιμωρήσει με πρόστιμο ίσο με μισθό δυο εβδομάδων, γεγονός που ο παίκτης δεν αποδέχεται.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, θα κινηθεί νομικά για αυτό το θέμα.

Πάντως, παραδέχεται πως έχει εδώ και έξι μήνες αποφασίσει να φύγει από τους «Άγιους» και το έχει μεταφέρει στη διοίκηση και τους προπονητές της ομάδας. Η άρνησή της Σαουθάμπτον να τον παραχωρήσει προκάλεσε έντονη δυσφορία στον παίκτη και τώρα ουσιαστικά θέτει εαυτόν εκτός ομάδας.

Είναι γνωστό πως Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, με τη Λίβερπουλ να από αποσύρει προσωρινά μετά από απειλή των «Άγιων» πως θα την καταγγείλουν για «ενόχληση» ενός παίκτη που έχει συμβόλαιο.

Πλέον ο Φαν Ντάϊκ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την θέλησή του να φύγει για να πιέσει κι άλλο τα πράγματα. Είναι δεδομένο πια πως θα αποχωρήσει, με πιθανότερο προορισμό το «Άνφιλντ» αφού εκεί θέλει να παίξει.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση