ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τόρες για Λίβερπουλ: «Με μαχαίρωσαν και με πρόδωσαν»!

Ο Φερνάντο Τόρες στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του μιλά για την εποχή που έφυγε από τη Λίβερπουλ, δίνοντας μία εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Φερνάντο Τόρες. Σε αυτό, παρουσιάζονται πολλές άγνωστες ιστορίες και πτυχές από τη μεγάλη καριέρα του Ισπανού και πολλά πράγματα για το πώς βίωνε τις καταστάσεις στις ομάδες που αγωνιζόταν. Ένα από τα πράγματα που ήρθαν στο «φως» και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ήταν η σχέση του με τη Λίβερπουλ. Ο Τόρες έδωσε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για την περίοδο που αποχώρησε από την ομάδα.

Το μακρινό πλέον 2011, ο Φερνάντο Τόρες πήρε μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι. Μία μεταγραφή με πάρα πολλά χρήματα για τα δεδομένα της εποχής. Πολύ φανατισμό, πικρία και ανάμικτα συναισθήματα για τους οπαδούς. Μάλιστα, ο Τόρρες είχε ζητήσει με γραπτή δήλωση την αποχώρηση από τη Λίβερπουλ, κάτι που στην Αγγλία θεωρείται πολύ σημαντικό και όταν συμβαίνει, στο 99% των περιπτώσεων το αίτημα γίνεται δεκτό. Το ίδιο συνέβη και στον Τόρες.Τόρες για Λίβερπουλ: "Με μαχαίρωσαν και με πρόδωσαν"!

Όταν λοιπόν ο Τόρες πήρε τη μεταγραφή του στην Τσέλσι όλοι μιλούσαν για μία τεράστια προδοσία εκ μέρους του. Για το γεγονός ότι όχι απλά έφυγε αλλά αποφάσισε να πάει σε μία μεγάλη αντίπαλο της εποχής, με την οποία η Λίβερπουλ είχε μεγάλο ανταγωνισμό. Εκείνος όμως, έχει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τόρες

«Με μαχαίρωσαν. Με πρόδοσαν. Πούλησαν τον Μασεράνο, τον Τσάμπι Αλόνσο. Έδιωξαν τον Μπενίτεθ. Η ομάδα κάθε χρόνο γινόταν και πιο αδύναμη. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μιλούσε μόνο για το ότι έφυγε και για το πόσο μεγάλο ήταν το ποσό της μεταγραφής μου. Καμία κουβέντα για όλα αυτά. Και ο Τύπος, απλά έψαχνε έναν ένοχο», αναφέρει ο Ισπανός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X