ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πουλέν του Κλοπ με τις κυπριακές ρίζες

Ο 19χρονος που είναι προ των πυλών της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε σήμερα (13/12) το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και ανάμεσα στα υπόλοιπα λεγόμενά του με τα οποία συνδυάστηκε η ανακοίνωση της επέκτασης, μίλησε και για τέσσερις παίκτες των κόκκινων ακαδημιών που βρίσκονται προ των πυλών της πρώτης ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις φανταστικούς παίκτες που είναι πολύ κοντά στην πρώτη ομάδα, τους Ριάν Μπρούστερ, Κέρτις Τζόουνς, Χάρβι Έλιοτ και Νέκο Γουίλιαμς». Τώρα που μιλάμε τα ονόματα αυτά μπορεί να μη μας λένε πολλά, όμως ειδικά το πρώτο αξίζει να το κρατήσουμε. Kι αυτό γιατί ο 19χρονος Μπρούστερ, που στο μεταξύ έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας συμπεριλαμβανομένης και της U21, έχει ρίζες κυπριακές.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Daily Mail, ο Μπρούστερ θεωρείται ένας ολοκληρωμένος επιθετικός με υποσχόμενο μέλλον. Έχει ήδη παίξει δύο φορές με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ και αποτελεί ένα πιθανό μελλοντικό αστέρι στη γραμμή κρούσης των «τριών λιονταριών», κάτι που, όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να τον δούμε να παίζει με τη φανέλα της δικής μας Εθνικής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πάντως, λόγω της καταγωγής του ο Μπρούστερ έχει να επιλέξει όχι μόνο ανάμεσα στα δύο προαναφερθέντα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, αλλά και μεταξύ των εθνικών ομάδων της Τουρκίας και των Μπαρμπάντος.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση