ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το έκτο της Λίβερπουλ στο ΓΣΠ

Με αφορμή τα 125χρονα του συλλόγου

Το κύπελλο, που κέρδισε η Λίβερπουλ στη Μαδρίτη τον περασμένο Ιούνιο, θα βρίσκεται την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου του 2019, στη Λευκωσία, για τους εορτασμούς των 125 χρόνων του ΓΣΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι πρωταθλητές Ευρώπης, που γιόρτασαν πέρσι τα δικά τους 125 χρόνια, θα τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τον ΓΣΠ, που γιορτάζει και αυτός με μια σειρά εκδηλώσεων 125 χρόνια ζωής και προσφοράς στον τόπο.

Ως γνωστό ο ΓΣΠ και η Λίβερπουλ έχουν αναπτύξει μια στρατηγική συνεργασία από το 2017, με τον ΓΣΠ να λειτουργεί στην Κύπρο την Ακαδημία της Λίβερπουλ στις εγκαταστάσεις του στη Λευκωσία. Η Ακαδημία που αριθμεί σήμερα πάνω από 250 παιδιά από 4 μέχρι 17 χρόνων λειτουργεί όπως και οι άλλες που διατηρεί η Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο στα αυστηρά πρότυπα που θέτουν οι πρωταθλητές Ευρώπης προσφέροντας στα παιδιά μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση με το ποδόσφαιρο φυσικά στο επίκεντρο, αλλά δίνοντας την ίδια στιγμή έμφαση και σημασία σε όλες τις σημαντικές παραμέτρους της ανάπτυξης των παιδιών μέσα από τις διαχρονικές αξίες του μεγάλου αυτού συλλόγου.

Το κύπελλο θα βρίσκεται στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: KYΠΕ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X