ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ακραίο σενάριο για Τζέραρντ και Λίβερπουλ!

Στην Αγγλία κυκλοφορεί ένα κάπως εξεζητημένο σενάριο

Εκτός από την ανανέωση του Γιούργκεν Κλοπ, υπήρξε κι ένα άλλο θέμα που πέρασε κάπως στα “ψιλά”. Εκτός από τον Γερμανό λοιπόν, πριν λίγες ώρες ανανέωσε και ο Στίβεν Τζέραρντ. Και το ακόμα πιο συμπτωματικό είναι ότι και αυτός, υπέγραψε μέχρι το 2024. Ή μήπως όχι και τόσο συμπτωματικό;

Στην Αγγλία κυκλοφορεί ένα κάπως εξεζητημένο σενάριο. Υπάρχουν κάποιες φήμες που θέλουν την ταυτόχρονη ανανέωση Τζέραρντ – Κλοπ και μάλιστα για το ίδιο χρονικό διάστημα, να μην είναι τόσο τυχαίο. Για την ακρίβεια, να είναι ακριβώς το αντίθετο. Μια εντελώς προμελετημένη κίνηση, που βλέπει πολύ μπροστά.Image result for gerard klopp"

Ακούγεται λοιπόν, ότι ο Τζέραρντ πρόκειται να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, όταν λήξουν τα συμβόλαια και των δύο. Δηλαδή σε 4μιση χρόνια από σήμερα. Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι ένα σενάριο που μπορεί να έχει έστω και μικρή δόση αλήθειας, πάντως η σημερινή σύμπτωση επιτρέπει τέτοιου είδους προβλέψεις.

Τσάμπι Αλόνσο βοηθός

Πάντως ο πρώην θρυλικός αρχηγός των “Κόκκινων” δείχνει καλά πρώτα δείγματα. Έχει κάνει καλή δουλειά στην Ρέιντζερς και είναι πιθανό κάποια στιγμή να πάρει την μεγάλη ευκαιρία. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει ότι αν ποτέ αναλάμβανε την Λίβερπουλ, θα ήθελε στο πλάι του, τον άλλοτε συμπαίκτη του Τσάμπι Αλόνσο. Υπομονή λοιπόν για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση