ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλω την Premier League στην Αμερική»

Η ατάκα του προέδρου της Λίβερπουλ που προκάλεσε αντιδράσεις!

Μία «βόλτα» στα social media και στο Twitter μπορεί να πείσει τον οποιονδήποτε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, το όνομα του Τομ Βέρνερ έχει γίνει… viral στην Αγγλία.

Είναι προφανές. Ποιος είναι ο Βέρνερ; Είναι ένας από τους τρεις Αμερικανούς που έχουν αγοράσει τη Λίβερπουλ, αποτελώντας επί της ουσίας, έναν εκ των ισχυρών ανδρών της ομάδας.

Ο Βέρνερ λοιπόν, σε μία τοποθέτησή που έκανε πριν από μερικές ώρες, αποφάσισε να εκφράσει μία από τις μεγαλύτερές του μελλοντικές φιλοδοξίες. Και αυτή αφορά την Premier League και την επιθυμία του μία αγωνιστική κάθε χρόνο, να λαμβάνει χώρα σε διαφορετική πολιτεία της Αμερικής.

Θέλει ένα παιχνίδι να γίνεται στο Λος Άντζελες, μετά ένα άλλο στο Ρίο και ένα ακόμη στο Τόκιο και αυτά να αποτελούν γιορτή. Δήλωσε μάλιστα αποφασισμένος, αναφορικά με το αν αυτό μπορεί κάποια στιγμή να επιτευχθεί πράγματι.

Αναλυτικά, η δήλωση του Τομ Βέρνερ:

«Είμαι αποφασισμένος πως κάποια στιγμή θα έχουμε αγωνιστική στη Νέα Υόρκη.

Έχω ακόμη και την τρελή ιδέα ότι θα υπάρξει μια μέρα που θα παίξουμε ένα παιχνίδι στο Τόκιο, ένα παιχνίδι λίγες ώρες αργότερα στο Λος Άντζελες, ένα παιχνίδι στο Ρίο, ένα παιχνίδι λίγες ώρες αργότερα στο Ριάντ και να το κάνουμε κάπως έτσι. Μια μέρα όπου γιορτάζεται η Premier League».

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση