ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όμιλος από τη Σαουδική Αραβία θέλει να αγοράσει τη Λίβερπουλ

Αποτελεί τον νέο «μνηστήρα» για την εξαγορά της Λίβερπουλ

Το ενδιαφέρον για τις μετοχές της Λίβερπουλ ολοένα και αυξάνεται, με έναν επιχειρηματικό όμιλο από τη Σαουδική Αραβία, αυτή τη φορά, να εντάσσεται στη «μάχη» για την αγορά τους.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, ο όμιλος είναι διατεθειμένος να προσφέρει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ευρώ και πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τον επικεφαλής της «Fenway Sports Group», Τζον Χένρι, με σκοπό να έρθουν σύντομα σε συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να παραχωρήσει ένα μέρος των μετοχών των «κόκκινων» και ζητάει ποσό που να φτάνει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Για τη Λίβερπουλ είχε εκφράσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του ο Ινδός μεγιστάνας Μουκές Αμπάνι, αλλά και ο σερ Τζέιμς Άρθουρ Ράτκλιφ, χωρίς να προχωρούν οι διαπραγματεύσεις.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">EXCL: A joint Saudi-Qatari consortium have emerged as strong early contenders to buy Liverpool after joining forces to avoid becoming embroiled in a bidding war. Interest also from German and American investors. More here for <a href="https://twitter.com/sn_footballclub?ref_src=twsrc%5Etfw">@sn_footballclub</a>.<a href="https://t.co/iGVvZ2EVvl">https://t.co/iGVvZ2EVvl</a></p>&mdash; David Lynch (@dmlynch) <a href="https://twitter.com/dmlynch/status/1599417267426512896?ref_src=twsrc%5Etfw">December 4, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση