ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Σλοτ πήγε στη Γαλλία για τον Σερκί»

Είδηση από τον Ornstein, η Λίβερπουλ τον ήθελε, πριν από τον Βιρτζ!

Μπορεί η Λίβερπουλ, αυτήν την στιγμή, να ασχολείται αποκλειστικά με τον Φλόριαν Βιρτζ και να προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτησή του, όμως την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρχε μία ακόμη περίπτωση που εξέταζε σε μεγάλο βαθμό.

Και αυτό διότι σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του David Ornstein, ο Άρνε Σλοτ έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Ράιαν Σερκί!

Δεν έμεινε, μάλιστα, μόνο στο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, αλλά πήρε το αεροπλάνο, πέταξε για τη Γαλλία και συζήτησε μαζί του, με φόντο μία ενδεχόμενη μετακόμιση στην Αγγλία και το «Άνφιλντ».

Οι δυο τους συζήτησαν, δίχως να ξεκαθαρίζεται η πρόθεση του Γάλλου, αλλά με το πέρασμα των ημερών, η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να κινηθεί πιο άμεσα και να βρεθεί σε «pole position» ως προς την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα, ο Βιρτζ μπήκε σε πρώτο πλάνο για τη Λίβερπουλ και κάπως έτσι, το «τοπίο» ξεθώριασε.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προς το παρόν δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες το ενδεχόμενο ανατροπής, με τον Σερκί να βρίσκεται κοντά στους «πολίτες», ενώ οι «κόκκινοι» συνεχίζουν να μιλούν με τους Γερμανούς.

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση