ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κλοπ εξήγησε τις βελτιώσεις που χρειάζεται το VAR

O Γιούργκεν Κλοπ για άλλη μια φορά κλήθηκε να σχολιάσει το VAR.

Οι αντιδράσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, όπως είναι λογικό άγγιξαν και τον Γιούργκεν Κλοπ. O προπονητής της Λίβερπουλ έγινε αποδέκτης ερωτήσεων περί διαιτησίας και φυσικά για άλλη μια φορά, κλήθηκε να σχολιάσει και να αξιολογήσει το VAR.

Ο Γερμανός τεχνικός, αρκέστηκε στην ανάλυση του VAR, για την οποία θα έλεγε κανείς ότι έκοψε το «καρπούζι» στην μέση. Από την μία, μίλησε για την αναγκαιότητα του. Δεν ξέχασε να παραλείψει και την βελτίωση που έχει στην εφαρμογή του όσο περνάει ο καιρός. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι νομοτελειακά, το VAR δεν γίνεται να είναι τέλειο. Πάντα θα υπάρχουν αστοχίες καθώς και παραθυράκια βελτίωσης.

Στάθηκε περισσότερο στα κομμάτια που χρειάζονται άμεση τροποποίηση και ποιοτική αλλαγή. Τα «χέρια» και τα «οφσάιντ», είναι σύμφωνα με τον Κλοπ οι δύο μεγάλες πληγές του VAR. Δεν πρότεινε λύσεις (δεν είναι και η δουλειά του άλλωστε), εξήγησε όμως ότι είναι οι δύο τομείς που χρίζουν άμεσης βελτίωσης.

Η δήλωση του Κλοπ

‘Το VAR είναι χρήσιμο στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί. Ποτέ δεν θα φτάσει στο 100% της ακρίβειας και ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Πάντως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι σωστά. Με το VAR, τα «χέρια» και τα «οφσάιντ», είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βελτιωθούν», ανέφερε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X