ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπελάδες για Άρνολντ: Σεξομανής θαυμάστρια τον κυνηγούσε για ένα χρόνο

Αναγκάστηκε να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια!

Σε μπελάδες χωρίς να το θέλει μπήκε ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ! Συγκεκριμένα, μια τρελή θαυμάστριά του τον κυνηγούσε επίμονα επί ένα χρόνο σε όποιο μέρος πήγαινε, ενώ δέχτηκε διάφορες επιστολές και υλικό άσεμνου περιεχομένου, με τη γυναικά να έχει βρεθεί ακόμα και στο σπίτι του, αλλά και στα αγαπημένα του εστιατόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «The Sun», ο αμυντικός της Λίβερπουλ δοκίμασε διάφορους τρόπους για να την αποφύγει, αλλάζοντας αριθμό τηλεφώνου, ενώ εγκατέστησε περαιτέρω συναγερμούς στο σπίτι του.

Μάλιστα, ο αγανακτισμένος Άρνολντ αναγκάστηκε να προσλάβει έναν σωματοφύλακα και έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να προστατευτεί, σε μια ασυνήθιστη συνθήκη που τον επηρέασε αρκετά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι reds γνωρίζουν τις συνθήκες και πιστεύουν πως παρέχουν την πλήρη στήριξη στον παίκτη τους.

«Αυτός ήταν περισσότερο από ένας χρόνος κόλασης για τον Τρεντ. Αυτή η γυναίκα έχει τρομοκρατήσει αυτόν και την οικογένειά του, βομβαρδίζοντάς τον με ξεκάθαρα μηνύματα, κρατώντας τον αριθμό του και καλώντας τον ασταμάτητα και στέλνοντας επιστολές και άσεμνο υλικό στο σπίτι του. Ήταν μια πραγματικά ανησυχητική στιγμή και ο Τρεντ έκανε ό,τι μπορούσε για να μην επηρεάσει την απόδοσή του στο γήπεδο», τονίζει το ρεπορτάζ του Αγγλικού Μέσου.

Πηγή: sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση