ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με τον Άη Φιρμίνο... οδηγό

Οι παράξενες συμπτώσεις του τίτλου της Λίβερπουλ με την Ορθόδοξη Εκκλησία

30 χρόνια «φαγούρας» ήταν πολλά, πάρα πολλά για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατέκτησε απόλυτα δίκαια τον φετινό τίτλο της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν.

Στην πορεία της Λίβερπουλ προς τα κιτάπια της ιστορίας, μια ημερομηνία θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των απανταχού οπαδών της. Αυτή της 25ης Ιουνίου 2020. Μια μέρα, όπου κατακτήθηκε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Μια μέρα που έχει την ονομαστική του εορτή ο Άγιος Φιρμίνος!

Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με το εορτολόγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο συγκεκριμένος άγιος γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα και οι συνειρμοί με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» είναι αναπόφευκτοι.

Η σεζόν του Βραζιλιάνου μπορεί να μην είναι τόσο παραγωγική (οκτώ γκολ σε 32 συμμετοχές), όμως η συνεισφορά του στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας είναι τεράστια και το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του, αλλά και οι οπαδοί.

Άμα έχεις, όμως τον Άη Φιρμίνο σαν οδηγό, τότε παίρνεις και πρωτάθλημα με την άνεσή σου, μετά από τρεις δεκαετίες. Σύμπτωση πείτε το, σημάδι από τον Θεό πείτε το, η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει….

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X