ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβερπουλ: Σε ρηχά μεταγραφικά νερά θα κινηθεί φέτος

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ, υποδηλώνουν ότι το φετινό καλοκαίρι

Με τη Λίβερπουλ να έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, η προσοχή εστιάζεται στην επόμενη σεζόν. Ήδη οι φίλοι της ομάδας ανυπομονούν να δουν σε ποια σημεία θα ενισχυθεί η ομάδα τους. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις του τεχνικού της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται φτωχό από πλευράς μεταγραφών για το σύλλογο.

Στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Τσέλσι, ο Κλοπ μίλησε για το θέμα. Έτσι, εξήγησε ότι τη λογική του πίσω από τη φετινή φειδωλή μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.

“Έπρεπε να το χτίσουμε. Χρειάστηκε χρόνος, προφανώς. Δεν έχει να κάνει με το πόσα ξοδεύεις , αλλά με το να έχεις τη σωστή ομάδα για την επόμενη σεζόν, με βάση τη δική σου κατάσταση. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε μόνο και μόνο επειδή άλλες ομάδες αγοράζουν. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε επειδή όλοι θέλουν να το κάνουμε. Μπορούμε να αγοράσουμε αν έχουμε τα χρήματα για αυτό, αν το χρειαζόμαστε και τα σχετικά. Τότε, θα είμαστε εκεί. Εάν ένα από αυτά δεν βρίσκεται εκεί, τότε δεν θα το κάνουμε”.

Οδηγός το περσινό παράδειγμα

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ για να δώσει έμφαση στο επιχείρημά του έδωσε ένα παράδειγμα. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο παράδειγμα της περσινής χρονιάς, όπου η ομάδα του έχασε το πρωτάθλημα για ένα πόντο αλλά χωρίς να ενισχυθεί παρά ελάχιστα, έφτασε μέχρι την φετινή κατάκτηση του τίτλου.

“Θα πάμε ξανά και δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Φανταστείτε πέρυσι όταν είχαμε 97 πόντους, όλοι εσείς [τα μέσα ενημέρωσης] τι μεταγραφές θα μου προτείνατε; Ποιον θα έπρεπε να να φέρουμε για να έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χάσμα ενός πόντου από τη Μάντσεστερ Σίτι;

Σίγουρα θα υπήρχαν πολλές προτάσεις. Αλλά δεν [αγοράσαμε κανέναν] και είδατε τι συνέβη. Σίγουρα του χρόνου θα έχουμε πολλές προκλήσεις, όπως είχαμε φέτος και το προηγούμενο έτος. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό. Μερικά από αυτά τα πράγματα μπορούν να αποφασιστούν ίσως στη μεταγραφική αγορά αλλά σίγουρα όχι όλα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X