ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ μετά τον τραυματισμό του

«Είναι σημαντικό να προσπαθείς και να κρατάς το κεφάλι ψηλά τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έστειλε το μήνυμα του, μετά την οριστική διάγνωση για το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου επτά με οκτώ μήνες.

Στο μήνυμά του ανέφερε:

«Αυτό το απόγευμα είχα συνάντηση μ' έναν κορυφαίο ιατρικό σύμβουλο για να αρχίσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού και των πιο μικρών λεπτομερειών για την αποθεραπεία μου, μετά από το περιστατικό που συνέβη.

Έχω εστιάσει πλήρως στην επιστροφή μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Παρά την προφανή απογοήτευση, πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από μία δυσκολία υπάρχει μία ευκαιρία και με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος, πιο φρέσκος και πιο δυνατός από ποτέ.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πιστεύω ότι τα πάντα γίνονται για έναν λόγο, είναι σημαντικό να προσπαθείς και να κρατάς το κεφάλι ψηλά τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Με την συμπαράσταση της συζύγου μου, των παιδιών, της οικογένειάς μου και όλων των ανθρώπων της Λίβερπουλ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όποιο τρόπο μπορώ ενόψει των επόμενων μεγάλων εβδομάδων που έρχονται και ενώ θα συνεχίζω μέρα με τη μέρα την αποθεραπεία μου.

Θα επιστρέψω».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση