ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβερπουλ: Έκραξε τους οπαδούς της

Αυτούς που παράκουσαν τις προτροπές τους

Απίστευτο, κι όμως... αγγλικό. Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της, για το γεγονός πως πολλοί οπαδοί της πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος έξω από το Άνφιλντ.

Οι "Reds" ευχαρίστησαν τους φιλάθλους τους που έμειναν στα σπίτια του για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, αλλά και τις Αρχές για την άψογη συνεργασία που είχαν. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει για εκείνους που παράκουσαν τις προτροπές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Η Λίβερπουλ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους οπαδούς που έμειναν σπίτι τους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα μας χθες το βράδυ, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τους αγαπημένους τους και την πόλη μας από την πάντοτε υπάρχουσα απειλή της πανδημίας.

Ωστόσο, είμαστε απογοητευμένοι από τις χθεσινοβραδινες σκηνές έξω από το Άνφιλντ και από το γεγονός ότι κάποιοι οπαδοί δεν τήρησαν την συμβουλή που δώσαμε για πανηγυρισμούς από το σπίτι.

Το κλαμπ, η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ και η οργάνωση Spirit of Shankly δουλέψαμε μεθοδικά τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες για να ενθαρρύνουμε τους οπαδούς της ομάδας να γιορτάσουν από τα σπίτια τους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την συνεργασία τους και την συνεχή στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια της επιστροφής του ποδοσφαίρου κεκλεισμένων των θυρών.

Οι ευχαριστίες μας πάνε ωστόσο και στην Δημόσια Υπηρεσία καθαρισμού του Λίβερπουλ που έκανε εκπληκτική δουλειά σήμερα το πρωί, καθαρίζοντας το Άνφιλντ και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Η τοπική κοινωνία είναι η καρδιά του συλλόγου μας και η συνεργασία και η υπομονή τους καθώς και η συνεισφορά των τοπικών συμβούλων μας, αλλά και της συμβουλευτικής ομάδας ασφαλείας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας.

Όπως είχαμε πει και στο παρελθόν θα το γιορτάσουμε όταν θα είναι ασφαλές να το κάνουμε. Μέχρι τότε η προστασία της πόλης μας είναι η προτεραιότητά μας».

novasports.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X