ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Λίβερπουλ: Βάζει μπρος την ανακατασκευή του Άνφιλντ (pics)

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα

Έτοιμη να λάβει το πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής της Anfield Road End και επέκτασης της χωρητικότητας του γηπέδου, είναι η Λίβερπουλ.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα δώσει την έγκριση του για την ανακατασκευή της Anfield Road End.

Με την ανακατασκευή της κερκίδας, θα προστεθούν 7.000 νέες θέσεις και η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα ξεπεράσει τις 61.000.

Μέσα στα πλάνα των Reds, είναι και η διοργάνωση μέχρι και έξι συναυλιών τον χρόνο στο Anfield (μετά την ολοκλήρωση της κάθε σεζόν και πριν την έναρξη της επόμενης), καθώς και να υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενούνται αγώνες άλλων αθλημάτων, όπως είχε συμβεί στο γήπεδο της Τότεναμ με αγώνα του NFL.

Οι κόκκινοι ήθελαν αρχικά να ξεκινήσουν οι εργασίες στα τέλη του 2020, όμως η πανδημία πήγε πίσω τα αρχικά σχέδια, αφού καθυστέρησε και η ολοκλήρωση των εργασιών στο The AXA Training, στο οποίο μπόρεσε να μπει η ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο και όχι από το περσινό καλοκαίρι, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η Liverpool θέλει να ξεκινήσει η ανακατασκευή της εξέδρας, πριν τα τέλη του έτους και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Υπολογίζεται πως το κόστος θα αγγίξει τα £60 εκατομμύρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση