ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ: «Θα ειναι μεγάλο επίτευγμα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον η Λίβερπουλ.

Μεγάλο επίτευγμα χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ το να καταφέρει η Λίβερπουλ να τερματίσει μέσα στην πρώτη τέτράδα της Premier League.

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον η Λίβερπουλ.

Πλέον οι δύο στόχοι που έχουν απομεινει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι άλλοι από την είσοδο της στην τετράδα, αλλά και την έξοδο στo Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε χαρακτήρισε ως σπουδαίο επίτευγμα το να τερματίσει η ομάδα του στην τέτράδα της βαθμολογίας

«Θα είναι απολύτως μεγάλο επίτευγμα το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι συν διεκδικητές. Κοιτάξτε, δεν έχει να κάνει με το πως μπορούμε να παίξουμε

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
Στον αγώνα με την Λέστερ χάσαμε, όμως η εμφάνιση που κάναμε, ήταν για ομάδα που συνήθως κερδίζει. Σημασία έχει τι μπορούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα και δεν το κάνει ποτέ. Είμαστε όμως εντελώς εντάξει με αυτό.

Γνωρίζουμε πως από άποψη βαθμών δεν είμαστε μακριά, όμως από άποψη αποτελεσμάτων είμαστε. Αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Για πολλούς και διάφορους λόγους, είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς, όμως εξακολουθούμε να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα μας. Με όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν, αν στο τέλος τα καταφέρουμε, ναι, θα είναι μεγάλο επίτευγμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση