ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ: «Μην ξανακούσω για μισθούς, πάρτε αποφάσεις γιατί άλλαξε ο κόσμος»!

Ξέσπασε ο Γερμανός τεχνικός για την κατάσταση που επικρατεί

Ο Γιούργκεν Κλοπ γι' ακόμα μια φορά ξέσπασε για το φορτωμένο πρόγραμμα των υποχρεώσεων των αγγλικών συλλόγων λόγω του κορονοϊού κι ανέφερε: «Μη μου ξαναπείτε για τα συμβόλαια, όλα άλλαξαν με τον κορονοϊό»

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ ναι μεν ήταν χαρούμενος με τον τρόπο που η ομάδα του έκανε την επαναφορά στο πρωτάθλημα επικρατώντας με επιβλητικό τρόπο με το τελικό 3-0 της Λέστερ, όμως, τα έβαλε ξανά με τους υπεύθυνους του αγγλικού ποδοσφαίρου και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

«Αν συνεχίσουμε να παίζουμε Τετάρτη βράδυ και Σάββατο πρωί δεν ξέρω καν αν θα συνεχίσουμε να έχουμε 11άδα για να κατεβάζουμε στα παιχνίδια μας. Ξέρω ότι δεν νοιάζεστε και αυτό είναι πρόβλημα. Όλοι μου λένε ότι παντού είναι δύσκολα. Αλλά για τους παίκτες είναι πραγματικά δύσκολο αυτό που κάνουν. Όλα έχουν να κάνουν με μια απόφαση από τους ανθρώπους που είναι στα γραφεία τους.

Σταματήστε τις συζητήσεις και πάρτε αποφάσεις. Κι αν βρεθεί κάποιος να μου ξαναπεί για συμβόλαια και μισθούς θα τρελαθώ! Δεν υπέγραψε κανείς συμβόλαια για να παίζει σε τέτοιους ρυθμούς λόγω της πανδημίας! Όλα άλλαξαν, ο κόσμος άλλαξε, πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα! Δεν έχει να κάνει με τη Λίβερπουλ, έχει να κάνει με όλους τους παίκτες!

Όλους τους Άγγλους και όλους εκείνους που θα πάνε να παίξουν το καλοκαίρι στο Euro» είπε ο Kloppo!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση